dissabte, 31 d’agost de 2013

Massís Central - Alvèrnia

Aquest estiu decidim anar a descobrir el Massís Central, a França. Sense massa referències de la zona comencem per visitar una llibreria on, per casualitat, cau a les nostres mans el llibre Balades en famille en Haute-Loire, de Paul-André Coumes. Fullegem ràpid, són excursions curtes, fàcils, totes elles situades a les rodalies de la ciutat de le Puy-en-Velay, i tot i que no era la nostra intenció inicial decidim començar per aquí. 

Un cop tenim decidit el punt d'inici no acostumem a planejar massa més, deixem que el viatge flueixi i que l'excursió d'un dia permeti descobrir una nova destinació per l'endemà.

En aquest cas però hi havia tres zones del Massís que volíem visitar i fer-hi excursions: la regió de Puy-de-Dôme i la Chaîne des Puys, el Massís del Sancy i el Monts du Cantal.

Trobareu les ressenyes de les excursions que vam fer a: Massís Central - Alvèrnia


Puy Mary als Monts du Cantal

Un aspecte important: viatgem amb nens, força petits encara i cal tenir en compte això a l'hora de planificar les excursions. De vegades no són tan llargues com voldríem, de vegades no les podem començar on ens agradaria i hem de fer algunes concessions, com agafar un telefèric o renunciar a un cim o una cresta... tot sigui pel bé de l'excursió de l'endemà...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada