dilluns, 20 de juliol del 2015

Pedalant pel bosc Landès

Zona: Les Landes

L’itinerari ens permet endinsar-nos en el bosc de les Landes, tot passant per granges i construccions típiques de la zona.



Temps: 50min
Distància: 8'2km
Dificultat: Fàcil 
Itinerari circular: Sí
Punt de partida: Pissos



Descripció:

Accés al punt de partida:

El punt de partida és l’aparcament darrere l’església de Pissos. Trobarem un panell informatiu de l’itinerari. 

Itinerari:

Des de l’església ens dirigim cap a l’ajuntament (Mairie) de la població. Deixem la Mairie a l’esquerra i seguim recte el carrer fins que, davant d’una boulangerie, girem a la dreta tot seguint els senyals del circuit 1.

Seguim recte el camí asfaltat que passa per Gentieu i Pignada, on podrem gaudir del paisatge i de cases tradicionals de la regió.

La pista passa a ser de terra però ben ciclable. Arribem a una cruïlla. Seguim a la dreta una pista ampla, en algun curt tram la sorra ens dificulta pedalar.

Creuem la carretera D43 (Atenció!!) i seguim recte un curt tram per girar aviat a la dreta per un camí més estret que s’endinsa al bosc. Es tracta d’un tram molt bonic però haurem d’esforçar-nos al pedalar, som al camí de Camelebrey.




Creuem de nou una carretera i entrem a Pissos. Seguirem els senyals cap al quartier de Sauboua, on també trobarem alguna casa regional i seguirem fins girar a l’esquerra i arribar a l’església.



Observacions:
  • Itinerari realitzat el mes d’agost de l’any 2012 amb un nen de 5 anys.
  • Per fer aquest recorregut cal una bicicleta de muntanya.
  • Hi ha dos circuits ressenyats des de Pissos, nosaltres vem fer el bucle 1 (més curt), ja que vem intentar el llarg però ens vem trobar amb una pista de sorra que feia impossible la pedalada i molt dur arrossegar la bicicleta pel més menut.
  • L’itinerari és un dels proposats pel Consell Général des Landes (Rando Guide 14.2), de venda a les oficines de turisme (2€). Es troba ben senyalitzat (franges blaves).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada