diumenge, 8 de febrer del 2015

Cascada de la Baume

Zona: Massís Central - Alvèrnia

A la cascada de la Beaume l'aigua es precipita per colades basàltiques creant un ambient de singular bellesa. Des de l'aparcament del Reynardon, a le Brignon, l'itinerari és molt curt i senzill, ideal pels més menuts.


Temps: 20min Només anada
Distància: 1'1km
Desnivell acumulat: 300m
Dificultat: Fàcil
Itinerari circular: No
Punt de partida: Aparcament du Reynardon

Descripció:

Accés al punt de partida:

El petit parking du Reynardon està situat a 800m de le Brignon. Per arribar-hi, des del poble cal seguir les indicacions a la cascada i, just abans de creuar el pont sobre el riu de la Beaume, cal baixar a l'esquerra a l'aparcament.

Itinerari:

Es tracta d'un itinerari curt i ben senyalitzat. Des de l'aparcament (872m) prendrem la passarel·la que passa sota el pont de la carretera i seguirem després el camí ample i ombrejat fins a trobar el rètol del desviament a la cascada (15'). Girem a la dreta i el sender ens condueix en pocs minuts fins al peu de la cascada (859m).
La tornada la farem pel mateix camí.




Observacions:
  • Excursió realitzada el més d'agost de l'any 2013.
  • El temps indicat a la ressenya correspon a temps en moviment i no inclou parades.
Suggeriments:
  • A la cascada també s'hi pot accedir des de l'aparcament de la Beaume en 30'. Per arribar-hi cal anar a Agizoux i seguir les indicacions.
  • Hi ha la possibilitat de fer una ruta circular al voltant de la cascada d'unes 2h 30min. Cal demanar informació a les oficines de turisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada