diumenge, 8 de febrer del 2015

El llac de Bouchet

Zona: Massís Central - Alvèrnia

El llac circular del Bouchet ocupa l'antic cràter d'un volcà. L'itinerari proposat, molt senzill, és ideal     per fer amb els més menuts que podran sentir l'emoció de fer-se un bany en el cràter d'un volcà.

Temps: 50min 
Distància: 3'2km
Desnivell acumulat: 26m
Dificultat: Fàcil
Itinerari circular: Sí
Punt de partida: Aparcament de la Plage

Descripció:

Accés al punt de partida:

Des de Costaros seguirem les indicacions cap al llac. Abans d'arribar a l'hotel, ens desviarem a l'esquerra per seguir l'estreta carretera que ens durà fins a l'aparcament de la Plage (1245m), a tocar de la zona de bany del llac.

Itinerari:

Des de l'aparcament, seguirem la carretera amunt. A la corba, prendrem a la dreta un sender que davalla fins suaument fins arribar a la riba del llac. 
Ara seguirem a l'esquerra el camí que voreja el llac. Es tracta d'un camí còmode i ombrívol que ens va oferint diferents punts de vista del llac. Passarem per una zona de pícnic i més endavant per una zona de jocs infantils, abans d'arribar a l'hotel. Passada la terrassa, seguirem un curt tram per la carretera i tot seguit a la dreta tornarem a retrobar el camí que voreja el llac. Al llarg d'aquest tram trobarem panells explicatius sobre la formació del llac.
En arribar a la zona de bany vigilada, només ens queda girar a l'esquerra i enfilar el sender que passa per davant els sanitaris i que ens condueix fins a l'aparcament.





Observacions:
  • Itinerari realitzat el mes d'agost de l'any 2013.
  • El temps donat a la ressenya correspon a temps en moviment i no inclou parades.
  • Al llac hi ha una zona de bany vigilada, està prohibit el bany en la resta del llac. També hi trobarem una zona de pícnic i una de jocs per nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada